Verzekeringen

Verzekeringen

Wanneer u gaat verhuizen is het verstandig om na te kijken of uw inboedelverzekering voldoende dekkend is. Bent u verzekerd tijdens de verhuizing? Is de verzekering ook geldig op het nieuwe adres?

Kenmerken

Bij Wissink de Twentse Verhuizer informeren wij u uitgebreid over hoe wij te werk gaan met het oog op goederen en het verzekeren daarvan

  • Uiterste voorzichtigheid bij het vervoeren van uw goederen
  • Advies over de meest geschikte verzekering voor u
  • Wij geven u het eerlijke verhaal
  • Ontzorgen op het gebied van afhandeling waar mogelijk

Goed voorbereid verhuizen met Wissink de Twentse Verhuizer

Geef uw verhuizing tijdig door aan uw verzekeraar, vaak vervalt de dekking na een bepaalde termijn. In de meeste voorwaarden is bovendien een beperkte dekking opgenomen voor uw inboedel ‘buitenshuis’ en tijdens transport.

Uiteraard zijn wij uiterst voorzichtig met het vervoeren van uw spullen, maar ook wij realiseren ons dat een ongeluk in een klein hoekje zit.

Wissink de Twentse Verhuizer is verzekerd tegen schade ontstaan door ons toedoen. Wij als verhuizer kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade ontstaan tijdens de verhuizing door u zelf of vrienden en familie. Wellicht is het verstandig een verhuisverzekering af te sluiten of uw inboedelverzekering te herzien voor u gaat verhuizen. Wij informeren en adviseren u graag over de verzekering tijdens de verhuizing.