Opslag

Zakelijke opslag

Van ruimtes zo groot als een kast tot opslagruimtes voor grote voorraden en goederen op pallets. Opslaan wordt makkelijk door het gratis gebruikmaken van trolleys.

Onze opslagruimtes zijn makkelijk toegankelijk. We hebben ook opslagruimte buiten het gebouw waarbij u met uw auto of vrachtwagen tot aan de opslagruimte kunt rijden en we hebben opslagruimtes binnen het gebouw die toegankelijk zijn met de lift. U kunt geventileerde opslagruimte huren om uw goederen tegen vocht en vorst te beschermen.

Bedrijven gebruiken opslagruimte bij Wissink de Twentse Verhuizer bijvoorbeeld om promotiematerialen op te slaan, maar ook winkelvoorraad, archieven, onderdelen en kantoorapparatuur.

Enkele voordelen

  • Eigen beheerde opslag
  • Flexibele mogelijkheden

Prive opslag

Misschien heeft u extra ruimte nodig om seizoensartikelen als kerstversiering of ski’s op te slaan, of om meubels op te slaan terwijl u verbouwt of om uw hele inboedel op te slaan bij een verhuizing; in al deze gevallen heeft Wissink de Twentse Verhuizer de ideale oplossing voor uw ruimteprobleem. Onze droge, schone en veilige opslagruimtes zijn tijdens werktijden toegankelijk. Als u een oplossing zoekt voor uw gebrek aan ruimte heeft Wissink de Twentse Verhuizer Self Storage een breed aanbod aan opslagruimtes voor zowel particulieren als bedrijven. Wissink de Twentse Verhuizer Self Storage biedt flexibele, veilige en schone opslagruimte in gebouwen die speciaal voor dit doel ontworpen zijn. Of u nu een paar bezittingen wilt opslaan of uw gehele inboedel; u vindt altijd een oplossing op maat bij Wissink de Twentse Verhuizer. U kunt een opslagruimte huren vanaf 1 week en dit voor zo lang als u zelf wilt…