Portfolio

Fijne mensen allemaal. Ze hebben onze spullen keurig en zorgvuldig behandeld en deskundig van Voorhout naar Hengelo gebracht, 2 vrachtwagens vol. Wij zijn bijzonder tevreden, het had niet beter gekund!

Fam. Schelberg- van Rooij (Burgemeester van Hengelo)

De verhuizers waren perfect op elkaar ingespeeld en hadden tijd en aandacht voor onze inboedel en voor onze wensen. Jarenlange ervaring gekoppeld aan een flexibele en vooruitziende instelling maakten onze verhuisdag tot een waar genoegen.

Hans & Betsy

Netjes, accuraat en met grote zorg! Michel Wissink en zijn bedrijf hebben onze complete basisschool in de laatste vakantieweek verhuisd. Toen alle leerkrachten terug kwamen om hun locaal in te richtten stond alles keurig op de plek.

Nienke Koertshuis, directeur ojbs De Imenhof – Consentschool

Wissink de Twentse Verhuizer heeft bewezen op zeer discrete en vakkundige wijze binnen korte tijd 28 woningen van onze cliënten te verhuizen. Ook zijn wij zeer te spreken over de benaderingswijze van Wissink de Twentse Verhuizen ten opzichte van onze cliënten.

Wendy Falkmann

Beste heer Wissink,Uw factuur wordt deze week voldaan. Rest ons u te bedanken voor twee voorspoedige en eersteklas verhuizingen. U bent met uw medewerkers een geweldig en professioneel team. Dank ook voor uw boeket.Vriendelijke groet,

Ellen & Martijn

Bedank voor toezending van de offerte en het prettige gesprek. Uiteindelijk heb ik, gezien de kosten en de (vervangings)waarde van mijn inboedel ervoor gekozen om wat (zware) zaken over te laten kopen door de nieuwe bewoner en met hulp van een sterke collega de rest te verhuizen.

Pascal Bloem

Nogmaals dank, we gaan eind september /oktober hier weer weg naar ons definitieve huis aan de Kruisspin in Hengelo ik neem aan dat jullie ons dan wel weer van dienst willen zijn. Kunnen we het deel van de dozen die we niet uitpakken laten staan tot september, het zijn er nog ruim 20.

Johan en Hanny ter Horst