Over ons

Wissink de Twentse verhuizer

Wissink de Twentse Verhuizer zorgt ervoor dat uw verhuizing, particulier of zakelijk, soepel verloopt. We kunnen u de gehele verhuizing uit handen nemen of in overleg gedeeltelijk hulp bieden. Wissink de Twentse Verhuizer is gespecialiseerd in verhuizingen van bedrijven, instanties en (zorg)instellingen. Op deze website vindt u meer informatie over onze diensten en aanpak. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over uw aanstaande verhuizing.

Betrouwbaar en ervaren

Onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuizingen garandeert een prettige samenwerking met ons. Wij weten hoe hectisch een gebeurtenis als deze kan zijn, en daarom proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen!

betaalbaar en betrouwbaar

Iedere situatie beoordelen wij specifiek, zodat wij voor u het meest aantrekkelijke aanbod kunnen maken. Alles is erop gericht om de verhuizing zo efficient mogelijk te laten verlopen. Hierdoor ondervindt u minimale overlast en bent u zo voordelig mogelijk geholpen!

Fijne mensen allemaal. Ze hebben onze spullen keurig en zorgvuldig behandeld en deskundig van Voorhout naar Hengelo gebracht, 2 vrachtwagens vol. Wij zijn bijzonder tevreden, het had niet beter gekund!

Fam. Schelberg- van Rooij (Burgemeester van Hengelo)

De verhuizers waren perfect op elkaar ingespeeld en hadden tijd en aandacht voor onze inboedel en voor onze wensen. Jarenlange ervaring gekoppeld aan een flexibele en vooruitziende instelling maakten onze verhuisdag tot een waar genoegen.

Hans & Betsy

Netjes, accuraat en met grote zorg! Michel Wissink en zijn bedrijf hebben onze complete basisschool in de laatste vakantieweek verhuisd. Toen alle leerkrachten terug kwamen om hun locaal in te richtten stond alles keurig op de plek.

Nienke Koertshuis, directeur ojbs De Imenhof – Consentschool

Wissink de Twentse Verhuizer heeft bewezen op zeer discrete en vakkundige wijze binnen korte tijd 28 woningen van onze cliënten te verhuizen. Ook zijn wij zeer te spreken over de benaderingswijze van Wissink de Twentse Verhuizen ten opzichte van onze cliënten.

Wendy Falkmann

Nogmaals dank, we gaan eind september /oktober hier weer weg naar ons definitieve huis aan de Kruisspin in Hengelo ik neem aan dat jullie ons dan wel weer van dienst willen zijn. Kunnen we het deel van de dozen die we niet uitpakken laten staan tot september, het zijn er nog ruim 20.

Johan en Hanny ter Horst

Bedank voor toezending van de offerte en het prettige gesprek. Uiteindelijk heb ik, gezien de kosten en de (vervangings)waarde van mijn inboedel ervoor gekozen om wat (zware) zaken over te laten kopen door de nieuwe bewoner en met hulp van een sterke collega de rest te verhuizen.

Pascal Bloem

Curabitur feugiat ut eros eu tincidunt. Interdum et malesuada fames ace ipsum primis in faucibus. Aliqua drerit vulputate sem.

Peter de Leeuw