Eco Friendly

Wij geven om het milieu

In deze moderne tijden zijn wij ons bewust van de impact die wij als mensheid hebben op de planeet. Om die reden willen wij als verhuisbedrijf op een verantwoordelijke manier werken. Dat betekent dat we hebben gekozen om op meerdere vlakken milieuvriendelijke en klimaatbewuste bedrijfsvoering te hanteren. Hieronder kunt u lezen hoe wij dit aanpakken.

Wij Gebruiken Gerecyclede Kleding

  • Wij recycelen Al onze verpakkingen(hout, plastic papier) worden gesorteerd op de zaak voor recycling.
  • Milieuvriendelijk Doordat we kunststof bakken gebruiken i.p.v. verhuisdozen tijdens verhuizingen van archieven, persoonlijke inhouden, bibliotheken e.d. reduceren wij het kartongebruik met ongeveer 20%.
  • Wij rijden electrisch Alle taxaties binnen de regio worden elektrisch uitgevoerd door onze hybride wagens die hiervoor zijn opgeladen met duurzaam opgewekte energie van greenchoice.
  • Wij planten bomen! We reduceren nog meer onze eigen CO2 uitstoot middels een bomen adoptieplan bij Trees For All!

Wij recycelen meubels, onze verhuisdozen en meer!

Bij Wissink de Twentse Verhuizer hebben wij het welzijn van het milieu hoog in het vaandel staan. Om die reden maken wij bewuste keuzes als het aankomt op onze bedrijfsvoering en de materialen die we gebruiken. Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt van onze onderneming, en dat uit zich bijvoorbeeld in het vervangen van TL-buizen in onze geconditioneerde ruimte door ledverlichting, het gebruik van van duurzame verhuisdozen, het rijden van hybride- en electrische voertuigen en het planten van bomen.

Wij maken gebruik van milieuvriendelijke dozen

Doordat we kunststof bakken gebruiken i.p.v. verhuisdozen tijdens verhuizingen van archieven, persoonlijke inhouden, bibliotheken e.d. reduceren wij het kartongebruik met ongeveer 20%.

Al onze verhuisdozen zijn voorzien met het FSC certificaat wat waarborgt dat er minder wordt gebleekt en dat er inkt wordt gebruikt op waterbasis.

Meer info