PRIVE

Wissink kan u helpen de verhuizing soepel te laten verlopen. U kunt ons inschakelen voor het hele traject.

ZAKELIJK

Wissink heeft ruime ervaring in het uitvoeren van grote verhuisprojecten. Wij voeren de regie over alle fasen van het verhuisproces.

OPSLAG

Wissink biedt opslagruimte aan die speciaal ingericht zijn. De ruimten zijn geventileerd en voldoen aan brand- en beveiligingseisen.

Handige Verhuistips

Handige verhuistips

Handyman diensten

Altijd de beste klussers

VERZEKERINGEN

Goed verzekerd zijn

Taxatielijst

Snel en eenvoudig berekenen...

Kantoorverhuizingen

Voor een prettige overgang....

Facilitaire diensten

Voor uitgebreide projecten ...

Schoolverhuizingen

Verhuizen zonder veel gedoe...

Zorgverhuizingen

Verhuizen met veel zorg ...

Introductie

Info over onze opslag

ZAKELIJKE OPSLAG

Zakelijk spullen opbergen

Prive opslag

Veilige particuliere opslag...

Opslag tips

Handige opslagtips

ZAKELIJK

Verhuisprojecten
Een zorgvuldige planning en goede voorbereiding zijn de sleutelwoorden voor een zorgelose verhuizing van uw bedrijf, instelling of organisatie. Wissink heeft ruime ervaring in het coördineren en uitvoeren van grote verhuisprojecten. Wij voeren de regie over alle fasen van het verhuisproces en dragen zorg voor alle bijkomende facilitaire aspecten. Dankzij een breed en specialistisch netwerk bieden we naast het daadwerkelijke verhuizen ondersteuning op het gebied van interne processen, beveiliging, inrichting, schoonmaak en werkplekopbouw.

De jarenlange ervaring van Wissink biedt de garantie dat wij zijn toegerust voor het uitvoeren van grootschalige en complexe verhuizingen. Het inschakelen van een vakkundig verhuisbedrijf bespaart u tijd, vermindert risico’s en biedt u zekerheid.